- 04.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для 4 порцій
- Сіль за смаком
- Помідори 6 штук
- Помідори вялені в олії 12 штук
- Олія оливкова 3 столові ложки
- Французький Багет 1 штука
- Песто червоний 5 столових ложок
- Сир козячий 175 г.
- Перець чорний мелений за смаком
- Оцет винний 1 столова ложока
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Розігріти гриль до максимуму. Нарізати свіжі помідори на скибочки і розподілити по чотирьох тарілках. Дати стекти маслу, консервовані помідори порізати соломкою і розкласти поверх свіжих.
- Збризнути помідори олією і оцтом, приправити сіллю і перцем за смаком.
- Для грінок нарізати багет косими скибочками - 12 штук товщиною 2,5 див. Намазати червоним песто, зверху кожного бутерброда покласти ложку козячого сиру, посипати перцем.
- Помістити грінки на решітку в гарячий гриль на дві хвилини.
- На кожну тарілку покладіть 3 грінки і салат з помідорів.
