- 02.06.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 1 порції
- Сіль 3 г.
- Філе яловиче 70 г.
- Олія оливкова 12 мілілітрів
- Помідори черрі конфі 20 г.
- Оцет бальзамічний 2 г.
- Сир пекоріно-романо 15 г.
- Артишоки 15 г.
- Рукола 15 г.
- Перець чорний мелений 1 г.
- Соус цитронет 8 г.
Інструкція Приготування ≈ 10 хвилин
- Змішати одну частину лимонного з трьома частинами оливкової олії.
- Тонко нарізати яловичину на слайсері - як карпаччо - і викласти на тарілку.
- Змастити оливковою олією (пензликом), посипати сіллю і перцем за смаком.
- Поставити в гриль-саламандру і готувати до напівсирого стану, поки м'ясо не стане характерного сіро-червоного кольору.
- Полити карпаччо соусом цитронет.
- Руколу, сир, нарізаний на слайсері тонкими пластинами, і скибочки артишоку заправити олією.
- Заправлені продукти викласти на карпаччо, прикрасити помідорами конфі, полити витриманим бальзаміком і посипати чорним перцем з млина.
