- 02.06.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 10 порцій
- Цукор 1 стакан
- Яйце куряче 3 штуки
- Жовток яєчний 1 штука
- Сіль чайна ложка
- Борошно пшеничне 1 стакан
- Темний Шоколад 150 г.
- Розпушувач 1 чайна ложка
- Сода чайна ложка
- Ванільний екстракт 1 столова ложока
- Какао-порошок стакан
- Борошно грубого помелу 1 стакан
Інструкція Приготування ≈ 105 хвилин
- Розігрійте духовку до 160 градусів. Застеліть 2 дека папером для випічки.
- Розтопіть шоколад на водяній бані.
- У мисці змішайте обидві борошна, какао, розпушувач, соду і сіль. В іншій мисці збийте міксером яйця, жовток і цукор. Потім додайте ваніль і розтоплений шоколад. Після порціями введіть сухі інгредієнти, перемішуючи дерев'яною ложкою.
- Викладіть тісто на присипану борошном поверхню і вимішуйте хвилину. Потім розділіть на 2 частини і скачайте з кожної ковбаски по 20 см завдовжки. Викладіть на приготовлені листи.
- Відправте в духовку на 20 хвилин, потім охолодіть 20 хвилин і поріжте злегка по діагоналі на тонкі скибочки.
- Викладіть шматочки на деко і запікайте ще 10 хвилин. Переверніть і відправте в духовку ще на 10-15 хвилин. Перекладіть на решітку і охолодіть.
