- 30.11.2016 |
- admin |
- 2
Інгредієнти (4 порції)
- Паста пенне 200 г.
- Сир моцарела 200 г.
- Листя салату 100 г.
- Перець болгарський 100 г.
- Базилік сушений 10 г.
- Олія оливкова 20 мл.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.
- Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
- Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Готова страва: Пенне з перцем та моцарелою