- 26.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Борошно пшеничне 200 г.
- Сіль за смаком
- Сир пармезан 60 г.
- Масло вершкове 40 г.
- Вершки 10% 50 мл.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Сир натерти на дрібній тертці. У комбайні (або міксері) з'єднати розм'якшене вершкове масло, борошно, сир, сіль і перемішати. Влити вершки і замісити тісто.
- Розкачати тісто в тонкий пласт і формочками або ножем вирізати квадрати (або фігурки). Духовку розігріти до 200°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко, поставити в духовку і випікати близько 12-15 хвилин.

Готова страва: Вершкові крекери з пармезаном