• Фруктова піца

Інгредієнти (4 порції)

  • Вершкове масло 110 г
  • Цукор 200 г
  • Яйце 1 шт.
  • Лимон 2 шт.
  • Ванілін 1 ч. л.
  • Борошно 250 г
  • Сода 1/2 ч. л.
  • Сіль 1/4 ч.л.
  • Вершковий сир 225 г
  • Цукрова пудра 1/4 ст.
  • Полуниця 200 г
  • Чорниця 100 г
  • Персик 2 шт.
  • Ківі 1 шт.

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Розігрійте  духовку до 175 градусів.
  2. Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.
  3. В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.
  4. Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.
  5. Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.
  6. Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.
  7. Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.

Готова страва: ​Фруктова піца

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі