- 23.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Вершкове масло 110 г
- Цукор 200 г
- Яйце 1 шт.
- Лимон 2 шт.
- Ванілін 1 ч. л.
- Борошно 250 г
- Сода 1/2 ч. л.
- Сіль 1/4 ч.л.
- Вершковий сир 225 г
- Цукрова пудра 1/4 ст.
- Полуниця 200 г
- Чорниця 100 г
- Персик 2 шт.
- Ківі 1 шт.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Розігрійте духовку до 175 градусів.
- Вершкове масло збийте з 2/3 ст. цукру у міксері. Додайте яйце, цедру 1 лимона і ванілін. Перемішайте.
- В окремій мисці змішайте борошно, соду і сіль. Збийте вінчиком.
- Змішайте обидві суміші і замісіть тісто міксером до однорідної маси.
- Викладіть тісто у форму для піци, змащену маслом. Розтягніть і розпряміть. Випікайте 10-12 хвилин до золотисто-коричневої скоринки. Повністю охолодіть перед тим, як наносити начинку.
- Для крему змішайте вершковий сир, 1/3 ст. цукру, цукрову пудру, цедру 1 лимона і сік лимона, збийте до однорідної повітряної маси і нанесіть рівномірно на охолоджену основу.
- Прикрасьте нарізаними фруктами. Поставте в холодильник для повного охолодження.

Готова страва: Фруктова піца