• Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста 200 г.
  • Сьомга 200 г.
  • Вершки 150 мл.
  • Масло вершкове 40 г.
  • Олія оливкова 10 мл.
  • Часник 20 г.
  • Зелень 50 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
  2. Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
  3. Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.

Готова страва: ​Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі