- 23.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста 200 г.
- Сьомга 200 г.
- Вершки 150 мл.
- Масло вершкове 40 г.
- Олія оливкова 10 мл.
- Часник 20 г.
- Зелень 50 г.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Пасту відварити в підсоленій воді до готовності. Додати трохи оливкової олії. Часник очистити від лушпиння і подрібнити.
- Вершкове масло розтопити на сковороді. Сьомгу (розморожену або охолоджену) нарізати невеликими скибочками і обсмажити у вершковому маслі близько 5-10 хвилин на середньому вогні. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати.
- Потроху додати в сковороду з рибою вершки і довести масу до кипіння. Потім додати зелень і часник. Додати до цієї маси пасту, перемішати і прогріти протягом 3 хвилин.

Готова страва: Паста з сьомгою у вершково-часниковому соусі