• Спагетті з баклажанами

Інгредієнти (4 порції)

  • Сіль за смаком
  • Сир твердий 80 г.
  • Лимон 0,5 шт.
  • Вершки 275 мл.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Олія оливкова 3 ст. л.
  • Спагеті 350 г.
  • Баклажани 500 г.

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Очистити баклажани, нарізати тонкими скибочками вздовж плода. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, на 2 хвилини покласти баклажани в воду, після, промити під холодною водою, викласти на паперовий рушник, баклажани повинні просохнути.
  2. Довести підсолену воду в каструлі до кипіння, висипати у воду спагетті, варити без кришки 10-12 хвилин, постійно підтримувати невелике кипіння.
  3. Налити олію в сковороду, поставити на вогонь, розігріти, викласти баклажани на сковороду в олію, також додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин. Додати лимонний сік. Викласти в сковороду спагетті, влити вершки, перемішати, додати за смаком сіль і перець. Подавати з тертим сиром.

Готова страва: ​Спагетті з баклажанами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі