- 07.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Сіль за смаком
- Сир твердий 80 г.
- Лимон 0,5 шт.
- Вершки 275 мл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Спагеті 350 г.
- Баклажани 500 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Очистити баклажани, нарізати тонкими скибочками вздовж плода. Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, на 2 хвилини покласти баклажани в воду, після, промити під холодною водою, викласти на паперовий рушник, баклажани повинні просохнути.
- Довести підсолену воду в каструлі до кипіння, висипати у воду спагетті, варити без кришки 10-12 хвилин, постійно підтримувати невелике кипіння.
- Налити олію в сковороду, поставити на вогонь, розігріти, викласти баклажани на сковороду в олію, також додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин. Додати лимонний сік. Викласти в сковороду спагетті, влити вершки, перемішати, додати за смаком сіль і перець. Подавати з тертим сиром.

Готова страва: Спагетті з баклажанами