- 07.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Листкове тісто 400 г.
- Інжир 4 шт.
- Фундук 50 г.
- Сир з блакитною пліснявою 150 г.
- Часник 1 зубчик
- Оливкова олія 1 ст. л.
- Помідори 6 шт.
- Чебрець 1 ст. л.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Часник порубати і обсмажити на оливковій олії. Додати помідори, нарізані кубиками, 1 ст. л. рубленого чебрецю. Тушкувати під кришкою 5 хвилини.
- Сир з блакитною пліснявою розкришити, інжир нарізати часточками. Духовку нагріти до 220°С.
- Листкове тісто розділити на 2 частини і кожну розкачати.
- На отримані коржі викласти приготований томатний соус, розкласти часточки інжиру, посипати очищеним фундуком та розкришеним сиром. Випікати в духовці 15 хвилин.

Готова страва: Піца з інжиром і фундуком