- 02.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Цибуля зелена 50 г.
- Рис 120 г.
- Шампанське сухе 200 мл.
- Бульйон курячий 400 мл.
- Гребінці морські 230 г.
- Сир пармезан 50 г.
- Креветки очищені 100 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Розігріти сковороду з вершковим маслом на середньому вогні. Всипати подрібнену цибулю, обсмажувати протягом 1 хвилини. Додати рис, обсмажувати ще 2 хвилини.
- Влити в сковороду шампанське, продовжувати готувати, поки рідина не випарується, при цьому постійно помішуючи.
- Поступово вливати бульйон, постійно змішуючи, давати рідині випаровуватися, протягом 15 хвилин.
- Додати в рис креветки і гребінці, готувати ще 5 хвилин. Додати за смаком сіль і перець, додати тертий пармезан.

Готова страва: Різотто з шампанським, креветками і гребінцями