- 02.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Оцет винний 10 мл.
- Сік лимонний 25 мл.
- Часник 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія рослинна 125 мл.
- Орегано 5 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Фарш яловичий 600 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- У мисці змішати орегано, оцет, сік, олію, попередньо нарізану цибулю, посолити і поперчити за смаком, ретельно перемішати суміш.
- З фаршу зліпити котлети. Покласти їх в маринад в мисці, залишити маринуватися на ніч.
- Замариновані котлети обсмажити в невеликій кількості олії на сковороді-гриль. Котлети повинні бути просмажені до коричневої скоринки, всередині мають бути рожевого кольору.

Готова страва: Котлети в італійському маринаді