- 02.11.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Оцет бальзамічний 1 ст. л.
- Цибуля червона 2 шт.
- Цукор коричневий 1 ч. л.
- Кмин (листя) 1 ст. л.
- Тісто листкове дріжджове 250 г.
- Артишоки консервовані 170 г.
- Маслини 16 шт.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Розігріти сковороду, налити 2 ст. л. оливкової олії, висипати нарізану цибулю, постійно помішуючи обсмажити протягом 15 хвилин, до м'якості цибулі. Всипати цукор і влити оцет, тушкувати ще 15 хвилин. Прибрати з вогню, додати кмин, залишити охолоджуватися.
- Духовку розігріти до 200°C, змастити формочки олією, поставити в духовку нагріватися. Із розмороженого тіста вирізати 4 кола, розміром в 10 см., викласти тісто у форми, викласти обсмажену цибулю на кожне коло тіста у формі.
- Тісто викласти на деко, поставити в духовку на 12-15 хвилин, після - дістати з духовки, викласти на цибулю артишоки і маслини. Скропити оливковою олією і прикрасити кмином.

Готова страва: Закуска із артишоків та маслин по-італійськи