- 29.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (10 порцій)
- Фундук 400 г.
- Цукор 250 г.
- Білок яєчний 4 шт.
- Сіль за смаком
- Ваніль 5 г.
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- У блендері подрібнити горіхи (очищені і обсмажені) з цукром до стану борошна. Білки відокремити від жовтків. Білки збити з сіллю і цукром в пишну стійку піну. Духовку розігріти до 160°C.
- Обережно змішати білки і горіхову суміш. Довести тісто до однорідної консистенції. Деко застелити пергаментним папером. Викласти печиво на деко і поставити в духовку. Випікати печиво близько 20-25 хвилин.

Готова страва: Італійське печиво з фундуком (без борошна)