- 29.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Вода 200 мл.
- Цукор 10 г.
- Дріжджі сухі 10 г.
- Борошно пшеничне 300 г.
- Сіль 5 г.
- Пудра цукрова за смаком
- Рослинна олія 400 мл.
Процес приготування: ≈ 120 хвилин
- Змішати дріжджі з цукром і розмішати з в теплій воді. Потім в просіяне борошно з сіллю по трохи додавати дріжджі з водою. Замішати таким чином тісто і поставити його, накривши рушником, в тепле місце на 90 хвилин.
- У фритюрниці (або сковороді) розігріти олію (до 150-160°C). Тісто брати ложкою і скидати його в киплячу олію. Смажити близько 5 хвилин, потім дістати, викласти на тарілку з паперовим рушником. Посипати пончики цукровою пудрою і подавати.

Готова страва: Пончики по-італійськи