- 27.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (1 порція)
- Риба 150г
- Олія оливкова 10мл
- Орегано 3г
- Цукіні 30г
- Помідори 30г
- Розмарин 2г
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Філе риби помити, додати сіль, перець, спеції. Залишити маринуватися на 10 хвилин. Розігріти сковороду з оливковою олією. Цукіні і помідори помити, нарізати кубиками й обсмажити на оливковій олії.
- Духовку розігріти до 180 градусів. У форму для запікання (або на деко) викласти овочі, зверху укласти філе риби. Поставити в духовку і запікати близько 10 хвилин. Подавати рибу з овочами, зеленню і скибочкою лимона.

Готова страва: Риба з томатами та італійськими травами