- 28.05.2015 |
- admin |
- 0
Інгредієнти Для: 2 порцій
- Масло вершкове 20 г.
- Сіль за смаком
- Петрушка 20 г.
- Часник 1 зубок
- Цибуля-шалот 40 г.
- Сир пармезан 50 г.
- Вино біле сухе 30 мілілітрів
- Перець чорний мелений за смаком
- Вершки 20%-ві 100 мілілітрів
- Равіолі «Pasta Fresca» з білими грибами і рікоттою 300 г.
Інструкція Приготування ≈ 30 хвилин
- У сковороді на вершковому маслі обсмажити цибулю і часник, додати біле вино.
- Випарити вино, додати вершки і випарювати отриману суміш до тих пір, поки вона не загусне.
- Покласти пармезан і петрушку, сіль і перець за смаком.
- Відварити свіжі равіолі «Pasta Fresca» з білими грибами і рікоттою в підсоленій киплячій воді протягом 4-5 хвилин.
- Змішати равіолі з готовим соусом і відразу подавати на стіл.

Пов'язані категорії
Шампанське та ігристе вино
Шампанське — ігристе вино з провінції Шампань. Це вино вигововляється особливим методом, який полягає в ферментації всередині пляшки, піся чого вино стає ігристим. Горду назву - «шампанське» віднедавна мають тільки ігристі вина з провінції Шампань.