- 27.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Картопля 600 г.
- Олія оливкова 40 мл.
- Суміш італійських трав 15 г.
- Сир 100 г.
- Петрушка 50 г.
- Масло вершкове 30 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 70 хвилин
- Картоплю помити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Залити картоплю крижаною водою. Духовку розігріти до 200°C градусів. Петрушку помити, просушити і подрібнити.
- Деко змастити невеликою кількістю олії. Дістати картоплю, просушити її паперовими рушниками. На деко викласти картоплю.
- Сир натерти на дрібній тертці. У мисці змішати сіль, перець, спеції, сир, петрушку. Посипати цією сумішшю картоплю. Збризнути оливковою олією. Зверху викласти скибочки масла. Поставити картоплю в духовку і запікати близько 45-50 хвилин.

Готова страва: Смажена картопля із травами та сиром по-італійськи