- 24.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Спагетті 500 г.
- Лосось гарячого копчення 200 г.
- Помідори 6 шт.
- Оливкова олія 125 мл.
- Листя салату 85 г.
- Панірувальні сухарі 25 г.
- Часник 2 зубчика
- Перець горошком 2 шт.
- Лимонна цедра 1 ст. л.
- Солені каперси 4 ст. л.
- Cіль за смаком
- Майонез за смаком
Процес приготування: ≈ 35 хвилин
- 2 столові ложки оливкової олії розігріти на сковороді. Додати панірувальні сухарі і обсмажити на середньому вогні до золотистого кольору. Потім викласти їх в тарілку.
- Часник очистити від лушпиння та дрібно нарізати. У маленьку каструлю налити оливкову олію, що залишилась, додати часник і перець горошком.
- Спагетті зварити, як вказано на упаковці. Потім злити воду і швидко викласти спагеті у каструлю з олією і часником, перемішати.
- Поставити каструлю на вогонь, і помішуючи, додати по черзі лимонну цедру і каперси. Так підсушити спагетті не більше 3-5 хвилин.
- Листя салату порвати на середні шматки. Лосось порізати на невеликі кубики.
- Зняти каструлю з вогню і додати в неї листя салату, лосось і присипати панірувальними сухарями. Гарненько перемішати.
- Помідори промити й нарізати скибочками. Заправити їх майонезом.
- Спагетті з копченим лососем та каперсами подавати із салатом із помідорів.

Готова страва: Спагетті з копченим лососем та каперсами