- 24.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Яйця курячі 10 шт.
- Вершки 450 мл.
- Малинове варення 100 г.
- Борошно 2 ст. л.
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Перемішати всі продукти для соусу, поставити на повільний вогонь, проварити до загустіння і прибрати з плити.
- Можна додати в соус при варінні цедру апельсина або лимона і ванілін.
- Збити яйця з молоком, спекти тонкі омлети-млинці.
- Гарячі млинці змастити варенням і скласти в трикутнички.
- Полити омлети-трикутники приготованим соусом і подати до столу.

Готова страва: Омлет по-італійськи