- 20.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Масло вершкове 15 г.
- Олія оливкова 1 ст. л.
- Ковбаски свинячі 2 ковбаски
- Рис 300 г.
- Гарбуз 200 г.
- Бульйон курячий 600 мл.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Сир пармезан 100 г.
- Печериці 200 г.
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Розігріти сковороду, покласти вершкове масло, розтопити, влити оливкову олію. Часник з цибулею очистити і дрібно нарізати, додати в сковороду, обсмажити.
- Всипати рис до цибулі і часнику на сковороді, тушкувати, помішуючи, 1 хвилину. М'якоть гарбуза нарізати маленькими кубиками, а гриби - скибочками. Додати гриби з гарбузом на сковороду до рису.
- Влити в сковороду половину гарячого бульйону, тушкувати, поки рідина не вбереться в рис, після чого влити другу половину бульйону, на повільному вогні тушкувати, рідина знову повинна ввібратися в рис.
- Додати в сковороду тертий пармезан, посолити і поперчити за смаком, додати також подрібнені і попередньо обсмажені ковбаски. Подавати відразу.

Готова страва: Різотто з гарбузом і ковбасками