- 13.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Сир фета 230 г.
- Цибуля-шалот 1 ст. л.
- Орегано (свіже листя) 0,5 ч. л.
- Помідори черрі великі 450 г.
- Маслини 12 шт.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Сир нарізати кубиками, перекласти в миску, додати дрібно нарізану цибулю-шалот, маслини, додати оливкову олію і орегано. За смаком додати сіль і перець. Перемішати.
- Помідори нарізати на дві частини, вирізати внутрішню м'якоть, посолити і поперчити всередині.
- Викласти в кожну половинку помідора сирну масу. Скропити зверху оливковою олією.

Готова страва: Помідори черрі з маринованою фетою і маслинами