- 13.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Мідії заморожені 400 г.
- Рис 5,5 ст. л.
- Олія оливкова 4 ст. л.
- Оцет винний білий 1,5 ст. л.
- Помідори черрі 5,5 шт.
- Яйце куряче 1,5 шт.
- Молоко 8,5 ст. л.
- Лавровий лист 0,5 шт.
- Петрушка 1,5 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Перець чорний горошком за смаком
- Сіль морська за смаком
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Мідії необхідно попередньо розморозити, після чого відварити в молоці, куди ще додати лавровий лист, сіль, перець горошком. Після, перекласти в миску.
- Відварити рис до повної готовності. Після, остудити рис, змішати його з мідіями.
- Відварити яйця, остудити і нарізати часточками. Помідори промити, розрізати навпіл.
- У мисці окремо збити олію із оцтом, додати сіль і перець. Перемішати.
- Додати до рису і мідій яйця і помідори, заправити приготованим соусом салат. Додати посічену петрушку.

Готова страва: Салат з рисом і мідіями