- 28.05.2015 |
- admin |
- 1
Інгредієнти Для: 8 порцій
- Пудра цукрова 50 г.
- Помідори 200 г.
- Помідори сушені 100 г.
- Олія оливкова 1 столова ложока
- Помідори черрі 200 г.
- Каперси 1 столова ложока
- Хліб білий 1 штука
Інструкція Приготування ≈ 35 хвилин
- Розігріти духовку до 200 градусів. Покласти помідори в форму для духовки, побризкати олією, посипати цукром і приправити. Запікати протягом 12 хвилин. Дати охолонути.
- Змішати запечені помідори разом з соком, сушеними помідорами і помідорами черрі, приправити за смаком.
- Підсмажити на грилі до золотистого кольору 8 шматочків хліба і натерти зубчиком часнику. Зверху викласти начинку. Блюдо готове.
