- 12.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Масло вершкове 2 ст. л.
- Цибуля червона 3 шт.
- Вершки взбиті 10 ст. л.
- Сир пармезан 2 ст. л.
- Борошно пшеничне 1,5 ст. л.
- Цукор 2 ч. л.
- Розпушувач 1 ч. л.
- Яйце куряче 3 шт.
- Сіль за смаком
- Чебрець свіжий за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Покласти вершкове масло на розігріту сковороду, розтопити, додати дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 3-4 хвилин до м'якості.
- Духовку розігріти до 180°C.
- У мисці змішати пармезан, яйця і вершки. Окремо змішати борошно, сіль, розпушувач і цукор. Обидві суміші ретельно перемішати, після чого в яєчну ввести борошняну суміш. У загальну суміш вмішати цибулю зі сковороди, перемішати.
- Форму змастити маслом, викласти тісто, поставити в духовку на 35-40 хвилин. Прикрасити чебрець зверху.

Готова страва: Пудинг з солодкої цибулі з пармезаном