- 03.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порції)
- Помідори 200 г.
- Огірки 200 г.
- Болгарський перець 200 г.
- Сир Фета 200 г.
- Маслини 15 шт.
- Соняшникова олія 3 ст. л.
- Зелень за смаком
- Лимонний сік 2 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Помідори нарізати кубиками, огірки - соломкою.
- Очищений перець нарізати соломкою.
- Для заправки салату змішати лимонний сік і соняшникову олію. Посолити, поперчити за смаком.
- Змішати помідори, огірки та перець. Додати заправку і перемішати.
- Зелень дрібно нарізати. Фету розім'яти виделкою. Перемішати із зеленню.
- Сформувати невеликі коржі. У центр кожного покласти маслини. Сформувати кульку.
- У салатницю покласти салат, зверху викласти кульки з маслин.

Готова страва: Овочевий салат з кульками з фети і маслин