- 03.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Сир фета 200 г.
- Помідори чері 160 г.
- Салат 100 г.
- Суміш перців за смаком
- Сіль за смаком
- Цукіні 2 шт.
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Цукіні помити і зробити з них "човники", видаливши м'якоть з середини. Посипати їх спеціями.
- Духовку розігріти до 200 ° C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти цукіні і запікати близько 15 хвилин.
- Сир фета розкришити. Помідори помити і нарізати скибочками або половинками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
- Дістати цукіні, викласти в середину сир фета, зверху помідори. Поставити в духовку ще на 15 хвилин. Прикрасити при подачі салатом.

Готова страва: Цукіні, фаршировані фетою