- 03.10.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Яловичий 400
- Канелоні 150
- Цибуля 1 шт
- Олія соняшникова рафінована 2 ст.л.
- Перець чорний мелений 2 щепотки
- Сік томатний 200
- Суміш італійських трав 2 ч.л.
- Сіль за смаком
- Часник 3 зубчика
- Сир Пармезан 100
- Масло вершкове 50
- Борошно пшеничне 3 ст.л.
- Молоко 1л
- Мускатний горіх мелений 1 ч.л.
Процес приготування: ≈ 100 хвилин
- Спершу готуємо начинку:
- Мілко нарізати цибулю та часник.
- Натерти моркву на терці.
- Трішки підсмажити цибулю, часник та моркву на пательні.
- Додати м’ясний фарш і обсмажувати 10хв, слідкуючи щоб не було згустків. Посолити та поперчити за смаком. Додати томатну пасту або томатний соус. Тушити 3-5хв.
- Фарш остудити.
- За цей час, можна приготувати соус:
- В невеличкій каструлі розтопити вершкове масло.
- В масло додати муку та обсмажувати близько 2 хвилин. Мука повинна стати приємного горіхового відтінку.
- Влити, безперервно помішуючи, холодне молоко. Слідкуйте, щоб не було згустків. Не забудьте посолити.
- Довести все до кипіння та виключити газ. Соус готовий.
- На дно форми для запікання вилити частину соусу.
- Канелоні заповнити фаршем і покласти в форму для запікання.
- Вилити соус, що залишився і посипати натертим сиром.Важливо! Соус повинен повністю покривати макарони. Якщо його мало, можна додати молоко або бульйон.
- Запікати канелоні з фаршем потрібно в попередньо розігрітій до 180 градусів духовій печі близько 30хв.
- Коли верх стане румяним, витягнути канелоні з духовки.
- Смачного!

Готова страва: Канелоні з м'ясом під соусом бешамель