- 16.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Вода 5 ст. л.
- Цукор 5 ст. л.
- Мед 1,5 ст. л.
- Імбир 1,5 ч. л.
- Йогурт 7 ст. л.
- Вершки 6,5 ст. л.
- Сік лимонний 1,5 ст. л.
- Цедра лимонна за смаком
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Вилити в каструлю воду, додати цукор, мед і тертий імбир. Поставити каструлю на середній вогонь, постійно помішувати, поки цукор не розчиниться.
- Довести суміш в каструлі до кипіння, варити протягом 2 хвилин. Після чого, процідити в миску і остудити.
- Додати в цю ж миску йогурт, вершки і цедру. Ретельно перемішати суміш, перекласти в ємність. Поставити в холодильник, в морозильну камеру на кілька годин, при цьому кожні 30 хвилин перемішуючи.

Готова страва: Лимонно-імбирне йогуртовое морозиво