- 09.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Рис 40 г.
- Цибуля-порей 1 шт.
- Кролик 500 г.
- Кабачки 2 шт.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Шафран 2 г.
- Сіль морська за смаком
- Кріп 0,5 пучка
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Відварити бульйон на кролику. Після, витягнути м'ясо з бульйону, остудити, нарізати на шматочки.
- Картоплю, кабачки, перець, цибулю і моркву нарізати на кубики, відварити в бульйоні.
- Окремо відварити рис разом із шафраном, після злити воду, промити рис під водою.
- Подрібнити кріп, всипати рис в суп, додати кріп.

Готова страва: Суп із кроликом та рисом