• Дорада у фользі

Інгредієнти (4 порції)

  • Дорада 2 шт.
  • Зелень петрушки 1 пучок
  • Часник 3 зубчики
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Орегано сушений 1 ст. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Лимон за смаком
  • Фольга 1 шт.

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Свіжу рибу дорада очистити від луски і плавників, голову і хвіст залишити, випатрати і помити.
  2. Петрушку і часник дрібно порізати,  викласти в невелику миску, залити 2 ст. ложки оливкової олії і перемішати.
  3. Цибулю почистити і порізати великими шматочками. Помідори помити і порізати кільцями.
  4. Рибу посолити всередині і зовні. Всередину риби укласти часточки цибулі і суміші орегано з часником. На деко, змащене оливковою олією, викласти часточки помідора, зверху рибу.
  5. Змастити рибу зовні сумішшю, що залишилася, і укласти цибулю та помідори. Загорнути фольгою і поставити в духовку розігріту до 200 градусів.
  6. Готувати протягом 20 хвилин. Потім фольгу розкрити і готувати ще 10 хвилин для появи піджареної скоринки.
  7. Викласти на тарілку та прикрасити лимоном і зеленню.

Готова страва: ​Дорада у фользі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі