- 09.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Дорада 2 шт.
- Зелень петрушки 1 пучок
- Часник 3 зубчики
- Помідор 2 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Орегано сушений 1 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Олія оливкова 2 ст. л.
- Лимон за смаком
- Фольга 1 шт.
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Свіжу рибу дорада очистити від луски і плавників, голову і хвіст залишити, випатрати і помити.
- Петрушку і часник дрібно порізати, викласти в невелику миску, залити 2 ст. ложки оливкової олії і перемішати.
- Цибулю почистити і порізати великими шматочками. Помідори помити і порізати кільцями.
- Рибу посолити всередині і зовні. Всередину риби укласти часточки цибулі і суміші орегано з часником. На деко, змащене оливковою олією, викласти часточки помідора, зверху рибу.
- Змастити рибу зовні сумішшю, що залишилася, і укласти цибулю та помідори. Загорнути фольгою і поставити в духовку розігріту до 200 градусів.
- Готувати протягом 20 хвилин. Потім фольгу розкрити і готувати ще 10 хвилин для появи піджареної скоринки.
- Викласти на тарілку та прикрасити лимоном і зеленню.

Готова страва: Дорада у фользі