- 28.05.2015 |
- admin |
- 2
Інгредієнти Для 6 порцій
- Цукор 100 г.
- Жовток яєчний 4 штуки
- Лимони штука
- Вершки 375 мілілітрів
- Ром 40 г.
- Фісташки 50 г.
- Сир рікотта 500 г.
Інструкція Приготування ≈ 15 хвилин
- Жовтки збити з цукром. Продовжуючи збивати, влити ром.
- Сир протерти через сито, змішати з жовтковою масою. Додати терту цедру лимона. Вершки збити в міцну піну, обережно змішати з масою.
- Форму застелити плівкою, покласти масу і розрівняти. Форму накрити пергаментом і поставити на 2-3 години в морозилку.
- Готове морозиво вийняти з форми, розкласти по розеток і посипати рубаними фісташками.
