• Сацебелла з помідорів

Інгредієнти (4 порції)

  • Помідори 2000 г.
  • Перець стручковий 2 шт.
  • Кінза 1 пучок
  • Петрушка за смаком
  • Кріп за смаком
  • Часник 4 зубчики
  • Сунелі сухе за смаком
  • Коріандр мелений 1 ч. л.
  • Сіль за смаком

Процес приготування: ≈ 80 хвилин

  1. Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.
  2. У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.
  3. Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.

Готова страва: Сацебелла з помідорів

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі