- 05.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Помідори 2000 г.
- Перець стручковий 2 шт.
- Кінза 1 пучок
- Петрушка за смаком
- Кріп за смаком
- Часник 4 зубчики
- Сунелі сухе за смаком
- Коріандр мелений 1 ч. л.
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 80 хвилин
- Стиглі соковиті помідори обдати окропом і зняти з них шкірку. Розрізати кожну помідорину на кілька частин - шість або вісім. Залишити їх на деякий час в каструлі, щоб виділився прозорий сік. Сік злити і тушкувати помідори близько години, поки маса не загусне.
- У цей час покласти в помідори товчений часник і стручковий перець - його можна нарізати, а можна кинути і цілим.
- Потовкти у ступці зелень, коріандр і сухе сунелі, посипати їх сіллю. Кинути в соус товчену зелень і зняти каструлю з вогню. Все добре перемішати і остудити. Сацебелі підходить абсолютно до всього - від смаженої картоплі до вареного м'яса.

Готова страва: Сацебелла з помідорів