- 05.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Борошно пшеничне 300 г.
- Сіль за смаком
- Дріжджі сухі 7 г.
- Вода 100 мл.
- Соус томатний 200 мл.
- Орегано за смаком
- Сир моцарела 125 г.
- Масло вершкове за смаком
- Салямі за смаком
Процес приготування: ≈ 140 хвилин
- Спочатку потрібно розвести дріжджі в невеликій кількості води, та перемішати борошно з сіллю. Влити дріжджі в борошно і поступово додавати воду. Тісто місити близько 10 хвилин. Потім надати тісту форму кулі та залишити підходити в теплому місці на 2 години.
- Вистелити деко папером для випічки, коли тісто добре підніметься. Далі підлити трохи оливкової олії і руками розмазати її по паперу. Потім рівномірно розкласти тісто по деко. Зверху на тісто налити томатний соус.
- Потім додати начинку з салямі, зверху посипати все кубиками моцарели, парою щіпок орeганo і скропити парою столових ложок оливкової олії. Готувати протягом 12 хвилин у попередньо розігрітій до 250ᵒC духовці.

Готова страва: Домашня піца