- 05.08.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Желатин 15 г.
- Молоко 150 мл.
- Цукор 1 ст. л.
- Есенція ванільна за смаком
- Сік гранатовий 100 мл.
- Сироп апельсиновий 2 ст. л.
- Вершки 30% 150 мл.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- У першій мисці змішати 10 г. желатину і 4 ст. л. холодної води, в другій - 5 г. желатину і 2 ст. л. води. Залишити на 10 хвилин.
- У першу миску з 10 г. желатину додати молоко і вершки, всипати цукор і ваніль, поставити суміш на вогонь, на маленькому вогні підігріти, помішувати поки желатин не розчиниться. Важливо не доводити суміш до кипіння.
- Остудити суміш, після чого розлити по склянках, прибрати в холодильник.
- В іншу миску, з 5 г. желатину додати гранатовий сік і апельсиновий сироп, поставити на вогонь, на маленькому вогні підігріти, до розчинення желатину.
- Дістати стакани з вершковим кремом, який повинен досить добре застигнути, вилити в кожну склянку гранатову суміш, повторно прибрати в холодильник до повного застигання. Можна прикрасити зверху зернами граната.

Готова страва: Панна котта з гранатом