- 21.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Хліб пшеничний 480 г
- Шпинат 30 г
- Сіль за смаком
- Суміш італійських спецій за смаком
- Сметана 30 г
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Підсмажуємо 8 шматочків хліба (на сухій сковорідці без олії).
- Нарізаємо шпинат великими шматочками, викладаємо на сковорідку й смажимо на повільному вогні, посоливши.
- Як тільки сік, який випустить шпинат, почне випаровуватись, то додаємо сметану, трохи італійських трав і тушкуємо ще 3 хв.
- Даємо шпинату трохи охолонути і викладаємо на підсмажений хліб. Закуска готова.

Готова страва: Брускета зі шпинатом