- 18.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фарш яловичий 500 г.
- Часник 0,5 шт.
- Помідори 2 шт.
- Паста томатна 2 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Сіль за смаком
- Спагетті 400 г.
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Налити в каструлю воду, поставити на вогонь. (Золота пропорція для відварювання спагетті: 1000 мл. води/100 г. спагетті/10 г. солі).
- Дрібно нарізати цибулю, змішати з фаршем, додати сіль і перець за смаком, вбити яйце, скачати кульки, обваляти кожну кульку в борошні.
- Поставити сковороду на вогонь, налити масло, розігріти, трохи обсмажити фрикадельки з фаршу, після додати нарізані помідори, тушкувати.
- Томатну пасту розвести з водою, додати в сковороду. Додати також спеції - сіль і перець, суміш італійських трав.
- Спагеті відварити до готовності, злити воду, влити трохи олії, трохи посолити. При подачі подавати змішані спагеті з фрикадельками.

Готова страва: Спагетті з м'ясними кульками в томатному соусі