- 18.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Тунець консервований 200 г.
- Квасоля консервована 200 г.
- Помідори 2 шт.
- Маслини 10 шт.
- Огірки 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Базилік 1 пучок
- Сіль за смаком
- Олія рослинна 100 г.
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.
- Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.
- Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.

Готова страва: Салат із тунця з білою квасолею