• Салат із тунця з білою квасолею

Інгредієнти (4 порції)

  • Тунець консервований 200 г.
  • Квасоля консервована 200 г.
  • Помідори 2 шт.
  • Маслини 10 шт.
  • Огірки 1 шт.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Базилік 1 пучок
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 100 г.

Процес приготування: ≈ 15 хвилин

  1. Тунець розділити на великі шматочки, перед цим злити рідину. Викласти в миску.
  2. Помідори нарізати на невеликі шматочки, яйця зварити круто. Огірки дрібно нарізати. Квасолю зварити.
  3. Додати в миску з тунцем помідори, маслини, квасолю і огірки з яйцями. Все перемішати. Базилік дрібно нарізати, змішати окремо з маслом, заправити салат отриманою сумішшю.

Готова страва: ​Салат із тунця з білою квасолею

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі