- 18.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (8 порцій)
- Фетучіні 300 г.
- Телятина 500 г.
- Гриби 300 г.
- Ріпчаста цибуля 150 г.
- Перець чилі 0,5 стручка
- Соняшникова олія за смаком
- Сирний сир 150 г.
- Вершки 10-20% 200 мл.
- Твердий сир 150 г.
- Мелений мускатний горіх 0,5 ч. л.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 65 хвилин
- М'ясо нарізати невеликими шматочками.
- Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).
- Цибулю дрібно покришити.
- У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.
- Нарізати гриби пластинками.
- До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.
- Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.
- Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.
- Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.
- Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.

Готова страва: Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом