• Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом

Інгредієнти (8 порцій)

  • Фетучіні 300 г.
  • Телятина 500 г.
  • Гриби 300 г.
  • Ріпчаста цибуля 150 г.
  • Перець чилі 0,5 стручка
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сирний сир 150 г.
  • Вершки 10-20% 200 мл.
  • Твердий сир 150 г.
  • Мелений мускатний горіх 0,5 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 65 хвилин

  1. М'ясо нарізати невеликими шматочками.
  2. Посмажити на соняшниковій олії м'ясо протягом 30 хвилин (під кришкою).
  3. Цибулю дрібно покришити.
  4. У перцю чилі видалити насіння, дрібно нарізати.
  5. Нарізати гриби пластинками.
  6. До м'яса додати цибулю. Потім додати перець.
  7. Додати гриби, посолити, поперчити, смажити під кришкою ще 20 хвилин.
  8. Для соусу змішати сирний сир, вершки, натертий сир. Посолити і поперчити.
  9. Додати мускатний горіх, перемішати, довести до кипіння. Нагрівати, при помішуванні, до тих пір, поки соус не почне густіти.
  10. Макарони відварити до готовності. На тарілки викласти макарони, на макарони викласти м'ясо з грибами. На м'ясо викласти соус.

Готова страва: ​Фетучіні з телятиною і грибами під вершковим соусом

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі