• Cпагетті карбонара з фрикадельками і цукіні

Інгредієнти (6 порцій)

  • Фарш (будь-який) 300 г.
  • Бекон 100 г.
  • Спагетті 500 г.
  • Яєчний жовток 4 шт.
  • Вершки 33% 250 мл.
  • Лимон 1 шт.
  • Пармезан 120 г.
  • Петрушка за смаком
  • Оливкова олія 3 ст. л.
  • Часник 2 зубчика
  • Цукіні 200 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Спагеті зварити в підсоленій воді.
  2. Кабачки цукіні порізати четвертинками.
  3. З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
  4. Натерти цедру лимона.
  5. Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.
  6. Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.

Готова страва: ​Cпагетті карбонара з фрикадельками і цукіні

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі