- 13.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Фарш (будь-який) 300 г.
- Бекон 100 г.
- Спагетті 500 г.
- Яєчний жовток 4 шт.
- Вершки 33% 250 мл.
- Лимон 1 шт.
- Пармезан 120 г.
- Петрушка за смаком
- Оливкова олія 3 ст. л.
- Часник 2 зубчика
- Цукіні 200 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Спагеті зварити в підсоленій воді.
- Кабачки цукіні порізати четвертинками.
- З м'ясного фаршу сформувати невеликі кульки. У сковороді на оливковій олії обсмажити дрібно нарізаний часник протягом декількох хвилин. Потім на сковороду покласти кульки з фаршу і обсмажити приблизно 5-6 хвилин, додати цукіні і нарізаний бекон. Смажити до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
- Натерти цедру лимона.
- Дрібно нарізати петрушку. Додати петрушку і тертий пармезан до жовтків і ретельно збити. Пасту викласти в миску і залити соусом. Перемішати.
- Наприкінці перекласти спагеті в сковороду з фрикадельками і перемішати. За смаком додати сіль і мелений перець.
Готова страва: Cпагетті карбонара з фрикадельками і цукіні