- 11.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста 300 г.
- Цукіні 150 г.
- Креветки королівські очищені 150 г.
- Масло вершкове 100 г.
- Сіль за смаком
- Олія оливкова 10 мл.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.
- Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.
- Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.
- Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.
- При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.

Готова страва: Паста з цукіні і королівськими креветками