- 05.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (5 порцій)
- Сир вершковий 55% 150 г.
- Борошно пшеничне 100 г.
- Сметана 20% 2 ст. л.
- Молоко 50 мл.
- Перець червоний мелений за смаком
- Базилік зелений за смаком
- Олія рослинна 30 мл.
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- У мисці змішати молоко, сметану, борошно і перець. Ретельно замісити тісто.
- Сир нарізати середніми шматочками.
- Сковороду розігріти на вогні, налити рослинну олію, кожен шматочок сиру вимочити в клярі, обсмажити на сковороді з усіх боків. Подавати відразу ж.

Готова страва: Смажений сир в сметанному клярі