• Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Інгредієнти (4 порції)

  • Олія оливкова 50 мл.
  • Квасоля біла консервована 200 г.
  • Капуста білокачанна 1 шт.
  • Капуста червонокачанна 1 шт.
  • Картопля 2 шт.
  • Кабачки 2 шт.
  • Гарбуз 200 г.
  • Морква 2 шт.
  • Стебло селери 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Бульйон овочевий 500 мл.
  • Часник 4 шт.
  • Кмин за смаком
  • Базилік за смаком
  • Кріп за смаком
  • Майоран за смаком
  • Шавлія за смаком
  • Розмарин за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Хліб білий за смаком

Процес приготування: ≈ 60 хвилин

  1. Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.
  2. У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.
  3. Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.
  4. Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.

Готова страва: ​Тосканський суп зі свіжою оливковою олією

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі