- 05.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Олія оливкова 50 мл.
- Квасоля біла консервована 200 г.
- Капуста білокачанна 1 шт.
- Капуста червонокачанна 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Кабачки 2 шт.
- Гарбуз 200 г.
- Морква 2 шт.
- Стебло селери 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Бульйон овочевий 500 мл.
- Часник 4 шт.
- Кмин за смаком
- Базилік за смаком
- Кріп за смаком
- Майоран за смаком
- Шавлія за смаком
- Розмарин за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Хліб білий за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- Капусту нашаткувати. Картоплю, кабачки, гарбуз, цибулю і селеру очистити і нарізати кубиками, часник очистити і розрізати на дві частини.
- У невелику каструлю налити оливкову олію, поставити на вогонь, розігріти, додати половину часнику, протушкувати.
- Додати в каструлю до часнику цибулю, селеру і моркву. Тушкувати деякий час, потім влити бульйон.
- Додати в каструлю інші овочі, тушкувати протягом 30-45 хвилин. Овочі повинні стати м'якими, при необхідності доливати бульйон. Додати квасолю і спеції, варити ще 5 хвилин. При подачі шматок м'якоті білого хліба натерти часником, скропити оливковою олією, покласти його в тарілку, вилити зверху суп, подавати з оливковою олією.

Готова страва: Тосканський суп зі свіжою оливковою олією