- 05.07.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Картопля 350 г.
- Яйця 1 шт.
- Ковбаски мисливські 150 г.
- Помідори черрі 80 г.
- Сир 85 г.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Часник 2 зубчики
- Сметана 2 ст. л.
- Борошно 1 ст. л.
- Діжонська гірчиця 1 ч. л.
- Cіль за смаком
- Чорний мелений перець за смаком
- Зелена цибуля за смаком
- Соняшникова олія за смаком
Процес приготування: ≈ 45 хвилин
- Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Потім трохи обсмажити на рослинній олії.
- У цей час нарізати солодкий перець і додати до цибулі. Після чого нарізати ковбаски і також додати в сковороду. Обсмажити все хвилин 5-7 і зняти з вогню.
- Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, додати часник, пропущений через прес, яйця, борошно і за смаком сіль, перець. Добре перемішати.
- Зелену цибулю промити і дрібно нарізати. Помідори черрі розрізати навпіл. Сир натерти на дрібній тертці.
- Розжарити сковороду і викласти отриману суміш на неї. Зменшити вогонь і смажити так близько 5 хвилин. Потім акуратно перевернути на іншу сторону.
- Приблизно через 2-3 хвилини нанести на корж тонким шаром гірчицю, далі викласти начинку з ковбасками і помідори черрі. А зверху присипати зеленою цибулею і сиром.
- Накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь і томити так, поки весь сир не розплавиться.

Готова страва: Картопляна піца на вечерю