- 30.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Вино червоне сухе 300 мл.
- Мед 2 ст. л.
- Цукор 1 ст. л.
- Інжир 110 г.
- Кориця (паличка) 1 шт.
- Гвоздика 2 шт.
- Морозиво ванільне за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Змішати в глибокій сковороді всі інгредієнти, за винятком морозива.
- Поставити сковороду на вогонь, довести до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
- Перекласти інжир в миску зі сковороди.
- Довести суміш на сковороді до кипіння, варити до зменшення обсягу до 50 мл. Процідити отриманий сироп в миску.
- Вилити сироп в миску з інжиром. Остудити. Подавати з морозивом.

Готова страва: Припущенний в червоному вині інжир з ванільним морозивом