- 30.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порцій)
- Салат 60 г.
- Листя базиліка 20 г.
- Апельсин 160 г.
- Помідори чері 160 г.
- Сир фета 60 г.
- Йогурт натуральний 40 г.
- Кріп 20 г.
- Суміш перців за смаком
- Сіль за смаком
Процес приготування: ≈ 15 хвилин
- Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.
- Очистити апельсини, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розібрати часточки на шматочки.
- Сир нарізати кубиками або розкришити. Помідори помити і розрізати на половинки.
- Кріп помити, просушити і подрібнити. Змішати кріп з йогуртом.
- Всі інгредієнти з'єднати. Додати спеції, заправку з йогурту і зелені та перемішати салат.

Готова страва: Салат з чері, апельсинами і фетою