- 28.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Кускус 120 г.
- Бульйон 200 мл.
- Кукурудза 100 г.
- Оливки 15 шт.
- Лимони 1 шт.
- Перець червоний 1 шт.
- Часник 1 зубчик
- Цибуля 1 шт.
- Петрушка 1 пучок
- Оливкова олія 4 ст. л.
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Перець і часник дрібно порызати. Цибулю порізати кубиками.
- У сотейнику розігріти 1 ст. л. оливкової олії і обсмажити перець до м'якості. Додати часник і готувати ще пару хвилин.
- Додати кускус і готувати, помішуючи, ще хвилини 2. Додати цибулю, перемішати і залити гарячим бульйоном або окропом. Накрити кришкою і залишити на 3-5 хвилин (точний час зазначено на упаковці з кускусом). За цей час кілька разів перемішати, щоб кускус не злипався.
- Порізати оливки і петрушку. Потерти цедру лимона.
- Готовий кускус заправити оливковою олією, що залишилась, (або додати її на смак), лимонною цедрою, 1 ст. л. лимонного соку (можна і більше, додавати за смаком), сіллю і перцем. Додати кукурудзу (сік злити), оливки і петрушку. Перемішати.
- Подавати теплим.

Готова страва: Теплий салат із кускусом та овочами