• Паста з сьомгою і креветками

Інгредієнти (4 порції)

  • Цибуля ріпчаста 100 г.
  • Спагеті 300 г.
  • Томатна паста 500 г.
  • Креветки очищені 200 г.
  • Базилік сушений 1 ч. л.
  • Часник 3 зубчика
  • Оливкова олія 40 мл.
  • Сьомга 250 г.
  • Сіль морська 0,5 ч. л.
  • Свіжий базилік за смаком

Процес приготування: ≈ 40 хвилин

  1. Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості.
  2. Одночасно у великій кількості підсоленої киплячої води зварити спагеті.
  3. Томатну пасту додати до цибулі і часнику, довести до кипіння і на мінімальному вогні тримати 5-7 хвилин, поки вариться паста.
  4. Філе сьомги порізати і обсмажити на гарячій сковороді без олії по 1-2 хвилини з кожного боку.
  5. Сьомгу і очищені креветки (їх не треба попередньо готувати) додати до томатної пасти. Додати сіль і сушений базилік, добре прогріти і подавати зі спагеті, прикрасивши листочками свіжого базиліка.

Готова страва: ​Паста з сьомгою і креветками

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі