- 28.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Цибуля ріпчаста 100 г.
- Спагеті 300 г.
- Томатна паста 500 г.
- Креветки очищені 200 г.
- Базилік сушений 1 ч. л.
- Часник 3 зубчика
- Оливкова олія 40 мл.
- Сьомга 250 г.
- Сіль морська 0,5 ч. л.
- Свіжий базилік за смаком
Процес приготування: ≈ 40 хвилин
- Дрібно нарізану цибулю і часник обсмажити в оливковій олії до прозорості.
- Одночасно у великій кількості підсоленої киплячої води зварити спагеті.
- Томатну пасту додати до цибулі і часнику, довести до кипіння і на мінімальному вогні тримати 5-7 хвилин, поки вариться паста.
- Філе сьомги порізати і обсмажити на гарячій сковороді без олії по 1-2 хвилини з кожного боку.
- Сьомгу і очищені креветки (їх не треба попередньо готувати) додати до томатної пасти. Додати сіль і сушений базилік, добре прогріти і подавати зі спагеті, прикрасивши листочками свіжого базиліка.

Готова страва: Паста з сьомгою і креветками