• Пенне з болгарським перцем і броколі

Інгредієнти (6 порцій)

  • Пенне 300 г.
  • Броколі 400 г.
  • Болгарський перець 350 г.
  • Сир 150 г.
  • Цибуля 150 г.
  • Соняшникова олія за смаком
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Процес приготування: ≈ 30 хвилин

  1. Цибулю нарізати соломкою.
  2. Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.
  3. Цибулю злегка обсмажити на олії.
  4. До цибулі додати перець і перемішати.
  5. Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
  6. Відварити макарони до готовності.
  7. Сир натерти на дрібній тертці.
  8. На блюдо викласти макарони.
  9. На макарони викласти овочі. Посипати сиром.

Готова страва: ​Пенне з болгарським перцем і броколі

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі