- 25.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (6 порцій)
- Пенне 300 г.
- Броколі 400 г.
- Болгарський перець 350 г.
- Сир 150 г.
- Цибуля 150 г.
- Соняшникова олія за смаком
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
Процес приготування: ≈ 30 хвилин
- Цибулю нарізати соломкою.
- Очищений від насіння перець, також нарізати соломкою.
- Цибулю злегка обсмажити на олії.
- До цибулі додати перець і перемішати.
- Потім додати броколі. Налити трохи води, посолити, поперчити, тушкувати під кришкою 10 хвилин.
- Відварити макарони до готовності.
- Сир натерти на дрібній тертці.
- На блюдо викласти макарони.
- На макарони викласти овочі. Посипати сиром.

Готова страва: Пенне з болгарським перцем і броколі