- 23.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (2 порції)
- Вирізка яловича 230 г.
- Вино червоне сухе 50 мл.
- Оцет бальзамічний 1,25 ст. л.
- Розмарин сушений 0,5 ч. л.
- Часник 1 шт.
- Олія оливкова 3 ст. л.
- Цибуля зелена 1 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Помідори 1 шт.
- Базилік (листя) 100 г.
- Сіль за смаком
- Перець червоний мелений за смаком
- Сир пармезан за смаком
Процес приготування: ≈ 60 хвилин
- М'ясо нарізати маленькими шматочками, покласти в скляну миску. Налити до м'яса вино, 1 ст. л. оцту, додати розмарин, дрібно нарізаний часник, а також налити 1 ст. л. оливкової олії. Залишити м'ясо в маринаді на 30 хвилин при кімнатній температурі.
- Розігріти сковороду-гриль, обсмажити шматочки м'яса не більше 1 хвилини, перевернути на іншу сторону, обсмажити ще протягом 30 секунд, до рум'яної скоринки.
- Перекласти м'ясо в миску, додати до нього нарізані перці, помідори і базилік. Окремо змішати червоний перець, залишки оцту, сіль та оливкову олію. Перемішати суміш, заправити салат.

Готова страва: Італійський салат з маринованою яловичиною, червоною цибулею і пармезаном