• Паста з грибами

Інгредієнти (4 порції)

  • Паста фетучині 500 г.
  • Гриби 500 г.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія оливкова 30 мл.
  • Зелень 30 г.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний за смаком

Процес приготування: ≈ 20 хвилин

  1. Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.
  2. Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.
  3. Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.

Готова страва: Паста з грибами

Акції та Розпродажі
Отримуйте першими інформацію про знижки та розпродажі