- 22.06.2016 |
- admin |
- 0
Інгредієнти (4 порції)
- Паста фетучині 500 г.
- Гриби 500 г.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 30 мл.
- Зелень 30 г.
- Сіль за смаком
- Перець чорний за смаком
Процес приготування: ≈ 20 хвилин
- Часник очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Обсмажити часник в оливковій олії. Видалити часник з сковороди, а олію залишити.
- Помити гриби і нарізати кубиками або скибочками. Додати до олії, в якій смажився часник, нарізані гриби. Обсмажити 5 хвилин, додати сіль, перець за смаком.
- Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Додати зелень до грибів. Закип'ятити воду, посолити і відварити в ній пасту до готовності. На тарілку викласти пасту, а зверху гриби. Прикрасити зеленню і подавати на стіл.

Готова страва: Паста з грибами